Varje morgon när du vaknar har du ett val framför dig. Du får tillåta ditt sinne att fortsätta sova utan att veta om vad som händer just nu. Du har också möjlighet att medvetet väcka ditt inre själv till möjligheterna för den här nya dagen.

Om du uppstår tillräckligt tidigt och vänder dig mot öst kan du se att ljuset började bryta igenom mörkret på natten. Gryning är inte en katastrofal uppvaknande. Det börjar med en aning om förändring som skjuter igenom. Om du stannar för att titta på kommer du att upptäcka att mörkret långsamt löser upp och det som var dolt börjar börja avslöja sig.

Om ditt inre jag är vaken när det händer kommer du att märka snabbare molekyler i naturen när de slänger sig. Om du uppmärksammar vad som händer inom dig, märker du att ditt eget vibrerar till möjligheterna till vad den här nya dagen medför.

Nya val väntar på dig. Ja, du måste hantera efterdyningarna från dagen innan, men du kan nu gå i en ny riktning. Det enda som förhindrar dig är din egen brist på vilja att vakna med gryningen. Du måste inse att livets rutin många faller in är helt enkelt ett reträtt från att acceptera personligt ansvar för att leva.

Oavsett hur du kom in i denna värld, vare sig det var med kärlek eller övergivenhet, hur du spelar ut detta liv är helt upp till dig. Att leva fullt ut med alla dina molekyler som vibrerar med glädje behöver du helt enkelt vakna.

Hur gör du det här? Det är verkligen ganska enkelt. Börja med en fullständig och languorous stretch. Berätta för din kropp att du är redo att koppla ihop med världen i medvetenhet. Lägg märke till allt i rummet runt dig. Gillar du det? Är det på rätt ställe? Är det något du vill ändra? Titta ut ditt fönster eller din dörr och fråga samma frågor.

Vad är ditt emotionella svar på vad du har frågat? Är du fylld av spänning eller rädsla? Om med fruktan, vad ska du göra åt det? Valet är ditt. Det finns inget som håller dig tillbaka från början, förutom ditt eget motstånd mot förändring.

När du inte kan ändra de yttre omständigheterna som omger dig, är det enda kvar att ändra vad du har kontroll över. Du har kontroll över hur du tänker och vad du känner. Det är en makt som få människor förstår. Förstår du hur ditt liv kommer att förändras om du marscherar din inre kraft? Detaljerna i omständigheterna i ditt liv kanske inte förändras, men din inre värld kommer att öppna dig för de möjligheter som bara glädje kan ge.

Varför är mindfulness nödvändigt?
Alla berörda studier om det drar slutsatsen att det är väldigt viktigt att minska stress, konflikt och ångest. Å andra sidan skulle det i stor utsträckning öka motståndskraften och känslomässig intelligens bland folket. Alla dessa skulle också förbättra medarbetarnas kommunikationsnivå.

När kan du dra fördelar av mindfulness?
Även om det är godartat för alla människor som arbetar hela dagen. Du behöver definitivt hjälp från en professionell mindfulness på arbetsplatsen under följande förutsättningar:

• Om du har blivit en tendens att sakna minnesord i samtal.

• Om du börjar glömma din dagliga pendling.

• Uppmärksamma några elektroniska prylar annat än nära och kära.

• Bor i det förflutna och kan inte vara uppmärksam på nutiden.

Om du upplever några av dessa villkor eller alla sådana villkor måste du få
Hjälp från denna tjänst.

Mindfulness på arbetsplatsen

I det nuvarande scenariot uppmanar cheferna ofta anställda att ta mer arbetstryck, arbeta timmar efter timme. Som ett resultat; De anställda blir snart psykologiskt avaktiverade; Deras personliga liv blir hämtade, deras engagemangsnivå blir skadad. Och så skulle företaget drabbas av förlust istället för att göra några imponerande vinster. Titta nu på hur denna tjänst kan visa sig vara fördelaktig för dem alla.

• Ett korrekt uppmärksamhet på arbetsprogrammet skulle höja de professionellas prestationer  genom neurologiska fördelar

• Jämnare sinnesstämning kan också leda till bättre kommunikationer på artbetsplatsen

• Det hjälper dig också att hitta alternativa strategier för att uppnå en svår uppgift.

• Kort sagt, din hjärna skulle få bättre styra över dina känslor, drömamr och så vidare.

För att göra en lång historia kort har denna typ av tjänst mer psykologiska fördelar än fysiska fördelar. Därför tillämpar chefer detta på sin arbetsplats för sina anställda och därigenom säkerställer de bättre produktivitet från dem.